Bruce Graham copy

Landslagscoach utsedd

Svenska Ringetteförbundet har glädjen att presentera Bruce Graham som huvudcoach för det svenska ringettelandslaget inför VM i Finland 2021. Bruce ledde på ett förtjänstfullt sätt det svenska landslaget även under VM i Burnaby, Kanada 2019, som bärgade ett guld i President’s Pool till Sverige.

Till vardags är Bruce både coach och ordförande i Sault Ringette Club i Sault Ste Marie, Ontario i Kanada och agerar för tillfället landslagscoach för Sverige på distans. Tanken var att han skulle besöka Sverige under juni 2020, men Coronaviruset satte tyvärr tillfälligt stopp för dessa planer.

Svenska Ringetteförbundet välkomnar åter Bruce till landslaget och ser fram mot nya framgångar under hans ledning.

Läs mer om Bruce Graham och VM 2019 i denna artikel: Sault coaches golden at World Ringette Championship