Seriespel och SM inställt

Svenska Ringetteförbundet fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer kring pandemin. Efter regeringens senaste pressträff den 18 mars står det klart att de tidigare restriktionerna förlängs, vilket bland annat innebär att något matchspel inte är möjligt.

Förbundet har, som alla andra, haft en förhoppning om att det allmänna läget med restriktioner snart ska komma att lätta och därför hållit möjligheten öppen att återuppta delar av seriespelet och att kunna genomföra ett senarelagt SM.

I och med att det dock i nuläget inte finns några lättnader att förhålla sig till har därför ringetteförbundets styrelse beslutat att definitivt ställa in allt fortsatt seriespel för säsongen 2020/2021 samt SM 2021. Detta gäller för samtliga åldersgrupper.

Om situationen ändras och klubbarna ställer sig positiva till det, finns fortfarande tanken att kunna genomföra några vänskapsmatcher innan vi lägger denna speciella ringettesäsong till handlingarna.

/Styrelsen